Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

A Vasast fogadjuk a Vízilabda Arénában

Posted on 2024 április 19.

A Vasast fogadjuk a Vízilabda Arénában

A középszakasz felsőházának zárófordulóját rendezik a hétvégén, szombaton este hat órától csapatunk, a Szolnoki Dózsa Praktiker a Vasas legénységét fogadja a tiszaligeti Vízilabda Arénában.

Egyik csapatnak sem sikerült a legutóbbi forduló, hiszen a mieink a BVSC, míg Vasas hazai medencében az OSC ellen maradt alul. Mindez a Vasasnak nem változtatott a helyzetén, biztosan elődöntős. Ellenben a Dózsa lépéshátrányba került az OSC-vel szemben a négyközé jutásért folyó párharcban. Magyarán már nem a szolnoki gárda kezében van a saját sorsa.

– Sajnos már nem nekünk áll a zászló, de amíg van remény nem adhatjuk fel – mondta honlapunknak csapatunk vezetőedzője, Hangay Zoltán. –   Egész héten azon voltunk az edzéseken, hogy ami nem működött a BVSC ellen azt tegyük rendbe. Sajnos nem a legjobb előjelekkel készültünk, mivel legutóbb Jansik Dávid piros lapot kapott, nem játszhat. Vismeg Zsombor szemsérüléssel bajlódik, Teleki Andris pedig beteg volt egész héten. Velük vagy nélkülük is mindent meg kell tennünk a jó eredmény érdekében      

7. forduló programja, péntek: FTC-Telekom–Kaposvári VK. Szombat: BVSC-Zugló–EPS-Honvéd, 17.00, Szolnoki Dózsa Praktiker–A-Híd VasasPlaket, 18.00, Genesys OSC Újbuda–Szegedi VE, 19.00.

Az állás: 1. FTC 39 pont, 2. BVSC 27, 3. 3. Vasas 25, 4. OSC 19, 5. Szolnoki Dózsa Praktiker 18, 6. Bp. Honvéd 17, 7. Kaposvár 6, 8. Szeged 3 pont.

Fotó: Illyés Csaba

468 ad