Fő támogatóink:

Az elődöntőért játszik csapatunk

2021 március 24.

Az elődöntőért játszik csapatunk

Csapatunk, a Szolnoki Dózsa a szerb Radnicski Kragujevácot szerdán 18 órakor fogadja a Vízilabda Arénában, zárt kapuk mögött.

Az Eurokupa negyedöntőjének első összecsapását óriási csatában 14–12-re nyerte csapatunk, amely így fogadóelőnnyel várja a visszavágót.

– Nehéz meccset vívtunk idegenben, és hazai medencében sem lesz könnyű dolgunk – mondta Zsivko Gocics, a mieink vezetőedzője. – Megmondtam a fiúknak, hogy úgy kell bele állnunk a mérkőzésbe, mintha mi lennénk kétgólos hátrányban. Az odavágón már egyszer megmutatta erejét a Radnicski. Tovább elemeztük vetélytársunk játékát, mi vagyunk az erősebb csapat, de ezt a vízben kell bebizonyítanunk. Szerencsére nálunk mindenki a fedélzeten, nagyon várjuk a mérkőzést, és természetesen tovább akarunk jutni.

Közben a LEN-nél már kisorsolták az elődöntő párosításait. Mint azt a vlv.hu megírta, külön ágra került az OSC és a Szolnoki Dózsa, így nagyon jó esélye van annak, hogy a két magyar együttes egymással vívja majd a versenysorozat döntőjét.

Az első mérkőzések eredményei: OSC-Újbuda–CN Sa­ba­dell (spanyol) 17–11, Mla­dost Zag­reb (horvát)–Vou­li­ag­me­ni (görög) 11–10, Di­na­mo Moszkva (orosz)–Crve­na zvez­da (szerb) 8–11.

Az elődöntő párosításai:

Crvena Zvezda/Di­na­mo Moszkva győztese–Szolnoki Dózsa/Radnicski Kragu­je­vac győztese, Sabadell/OSC győztese–Vouliagmeni/Mla­dost Zagreb győztese. A páros csatákat április 3-án és 10-én rendezik. Varga Csaba

Forrás: Új Néplap
Fotó:  Illyés Csaba

 

 

468 ad