Fő támogatóink:

Az UVSE otthonában szerepel csapatunk

Posted on 2022 december 03.

Az UVSE otthonában szerepel csapatunk

Szombaton a 6. forduló mérkőzéseit rendezik meg az élvonalbeli bajnokságban. Csapatunk, a Szolnoki Dózsa az UVSE otthonában szerepel a fővárosban, az első ráúszás 12.30-tól lesz a Komjádi uszodában.

A nagyrészt fiatalokból álló újpesti gárda, az elmúlt öt fordulóban négy veresége mellett egy döntetlent könyvelhetett el, igaz csak egyszer szerepelt hazai medencében. Egyetlen pontját Kaposváron szerezte, ahol 11–11-re végzett.

Egyértelmű, hogy a veretlen, a tabella  negyedik helyén tanyázó Dózsa az összecsapás esélyese, de nem veheti félvállról a fővárosiakat, erről is beszélt Belényesi Dávid, aki a nyáron épp az UVSE-ből igazolt Szolnokra.

  • Ügyes fiatalokból, valamint rutinos játékosokból áll az UVSE csapata, akik gyorsan és keményen játszanak – mondta Dávid. – A Komjádi uszodában lesz a meccs, ahol én is szeretek játszani, bár azt  hallani, hogy mostanság  ott hideg a víz.  Nehéz dolgunk lesz, de elfogjuk hozni a három pontot.

A 6. forduló szombati programja: UVSE–Szolnoki Dózsa, 12.30, Ferencváros–Miskolc, 16.30, Eger–KSI, 17.30, Vasas–BVSC, 18.00, Kaposvár– Bp. Honvéd, PVSK–Szeged, OSC–Szentes, 19.00.

Az élcsoport állása: 1. Ferencváros 15 pont, 2. Vasas 15, 3. OSC 15. 4. SZOLNOKI DÓZSA 13, 5. Honvéd 9, 6. BVSC 6 pont.

Forrás: szoljon.hu
Fotó: Illyés Csaba

468 ad