Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Belgrádban szerepel majd csapatunk, tovább menetel U19-es válogatottunk

Posted on 2022 szeptember 21.

Belgrádban szerepel majd csapatunk, tovább menetel  U19-es válogatottunk

Gőzerővel készül a bajnoki küzdelmekre csapatunk, a Szolnoki Dózsa, amelynek nyitánya számukra október 8-án lesz Egerben.

Mindezt megelőzve a felkészülési időszak zárásaként szeptember 30. és október 2. között Belgrádban egy nívós nemzetközi tornán fog szerepelni a szolnoki legénység. Ellenfelek között találjuk a magyar-bajnok Ferencvárost, a francia Noisy-le-Secet, az elmúlt évadban BL-ezüstérmes Novi Beogradot, amelynél a volt edzőnk, Zsivko Gocics felel a szakmai munkáért, és további két szerb gárdát, a Partizan Beogradot és a Novobeogradski Vukovit.

A szolnoki együttes soraiból jelenleg hiányzik két játékos, Pető Attila (képünkön) és Vismeg Zsombor, akik a magyar U19-es válogatottban szerepelnek a montenegrói Európa-bajnokságon. Mint írtuk csapatunk a vasárnapi rajton 25–2-re győzte le a török válogatott, majd hétfőn este a házigazda montenegróikat 17–8-ra, majd keddi matinén a franciákat 13–6-ra verték, és ezzel csoportjuk élén végeztek. A csütörtöki negyeddöntőben a német–holland középdöntő mérkőzés győztesével játszanak a mieink.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad