Fő támogatóink:

BL-főpróba a Pécs ellen

2020 november 06.

BL-főpróba a Pécs ellen

Egy kis szusszanást követően újabb erőpróbák várnak csapatunkra, a Szolnoki Dózsára.

Előbb szombaton délután négy órakor a PVSK gárdáját fogadják Jansik Dávidék, majd kedden útra kelnek és megsem állnak az olaszországi Siracusáig, ahol csütörtöktől négy napon át BL-selejtezőmérkőzéseket játszanak a főtáblára jutásért.

Maradjunk előbb a honi bajnokságnál, amelyben a 11. fordulónál tart a mezőny. A mieink mind a tíz meccsüket meg nyerték, míg a pécsi csapatnak ez lesz a tizedik mérkőzése, négy győzelem mellett két döntetlen és három vereség a mérlegük, ezzel a 7. helyen tanyáznak.

  • ­­Csapatunkból szerencsére mindenki egészséges, és reméljük az is marad a jövőben – mondta vezetőedzőnk, Zsivko Gocics. – Az első feladatunk az lesz, hogy szombaton reggel elutazunk Budapestre tesztelni, hiszen a BL- tornán való részvételhez legfeljebb 72 órán belüli negatív PCR-teszt kell. Ezután visszamegyünk Szolnokra, lejátsszuk a Pécs elleni összecsapást. A tesztelés remélhetőleg sok-sok negatív eredményét hétfőn kapjuk meg. Kedden pedig repülünk Olaszországba. Sokat és jól dolgoztak a fiúk az elmúlt időszakban is. A PVSK ellen tartjuk a BL-főpróbáját, természetesen győzelemmel akarunk hangolni a jövő csütörtökön kezdődő tornára.

További párosítások: Péntek: FTC–Tatabánya, 16.00,

Szombat: KSI SE–Debrecen, Eger–Honvéd, Kaposvár-Miskolc, 16.00. OSC–UVSE, 19.00

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad