Fő támogatóink:

Csoda, fegyelem, feltámadás

2018 május 18.

Csoda, fegyelem, feltámadás

Azért megy szombaton Budapestre a Szolnoki Dózsa, hogy még egyszer visszajöhessen a Vízilabda Arénába, majd még egyszer elmehessen a Komjádiba.

Rendkívül meredek, már- már lehetetlennek tetsző küldetés, lévén a Ferencváros 2-0-ra vezet a három győzelemig tartó döntőben. A szerdai, 14-9-re elvesztett hazai mérkőzés után érezhetően lekonyult volt a hangulat a szolnoki csapatnál, ám ez az állapot egyrészt nem tarthat az idők végezetéig, másrészt három összetevő segítségével feloldható.

–Pontosan ezek kellenek, ebben a sorrendben: az első a csoda, a második a fegyelem, aztán a feltámadás. Nyilván nem fogjuk feladni. És szerintem olyan nagy dolgok nem kellenek. Tehát nem hiszem, hogy ez a taktikán fog múlni. Hogyha tudunk nyerni, akkor nyilván folytatódik a sorozat. Szerintem ezt szavakkal nem lehet megoldani. Oda kell menni és játszani kell. Kész!– mondta Cseh Sándor vezetőedző. A Fradi természetesen már szombat délután ünnepelne. Lenne is mit, hiszen tizennyolc esztendő után nyernének újra bajnoki címet.

Azon vagyunk, hogy szombaton, hazai környezetben megszerezzük a bajnoki címet, ám ez sok mindenen múlhat. Mi lendületben vagyunk, míg ők az elmúlt két mérkőzésen messze tudásuk alatt teljesítettek. De biztos vagyok benne, hogy a trónfosztáshoz nekik is lesz még egy- két szavuk.– vélekedett Madaras Norbert, a zöld- fehérek csapatkapitánya, aki harmadik magyar bajnoki aranyát szerezheti. Az előző kettőt még Szolnok-játékosként nyerte.

A Ferencváros- Szolnoki Dózsa vízilabda- bajnoki döntő harmadik mérkőzése szombaton 15 órakor kezdődik, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

468 ad