Fő támogatóink:
 

Csúcsrangadó a Tiszaligetben

Posted on 2022 március 19.

Csúcsrangadó a Tiszaligetben

Címvédő csapatunk szombaton 18 órakor az éllovas Ferencvárost látja vendégül a Vízilabda Arénában.

Az alapszakasz hajrájánál tart a mezőny, a második a Dózsa, míg a Fradi az élen tanyázik. Ami szinte biztosnak tűnik, hogy a zöld-fehérek megnyerik az alapszakaszt, és az egyik fél hét pontig tartó elődöntőjében a Vasassal fognak találkozni. A címvédő Szolnok helyezése a hátralévő két meccs eredményétől függ, egy hét múlva az OSC otthonában zárják az alapszakaszt.
– Mint legutóbb is mondtam, lépésről lépésre akarunk haladni, egyelőre csak a Fradival szembeni találkozóval foglalkozunk – nyilatkozta Zsiv­ko Go­cics, a Szolnok edzője. – Sorainkból Kris­ti­jan Mi­la­ko­vic kisebb betegséggel bajlódik, reméljük, hogy tudja vállalni a fellépést. Kemény, taktikus, mentálisan és fizikálisan is nagy csatára számítunk a bajnokságban veretlen zöld-fehérek ellen. Bízunk benne, hogy egy jó mérkőzést fogunk játszani a listavezetővel, sok néző előtt.

A 25. forduló műsora

UVSE–Kaposvár, 12.30, BVSC–OSC, Bp Honvéd–Szeged, Eger–Szentes, 17.00, Vasas–Debrecen, Miskolc–Pécs, Szolnok–FTC, 18.00.

Az élcsoport állása: 1. FTC (23 mérkőzés) 65 pont, 2. Szolnok (24) 61, 3. OSC (24) 60, 4. Vasas (24) 54, 5. BVSC (23) 42, 6. Honvéd (24) 39 pont.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad