Fő támogatóink:

Döntetlent játszott csapatunk

Posted on 2021 október 10.

Döntetlent játszott csapatunk

Csapatunk, a Szolnoki Dózsa 13-13-as döntetlent játszott házigazdaként az olasz Savonával a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában, a négyes torna második napján – írja az MTI.

A magyar bajnok, az előző idényben Eurokupa-győztes csapat – amelyben az olimpiai bronzérmes Angyal Dániel, illetve Kristijan Milakovic is háromszor volt eredményes – a zárónegyedben öt perccel a vége előtt még két góllal vezetett, de nem tudta megszerezni a továbbjutása biztosításához szükséges három pontot.

A csapatunk vasárnap 11 órakor a görög Vuliagmeni ellen ugrik medencébe – Tv: DigiSport1.

A csoportokból az első két helyezett jut a harmadik selejtezőkörbe, ahol nyolc csapat a főtábláért játszik majd.

Szolnoki Dózsa–Savona (olasz) 13–13 (4–2, 3–4, 4–4, 2–3)

Gólszerzők: Angyal, Milakovic 3–3, Szeghalmi, Gbadamassi, Jansik D., Zovic, Schmölcz, Nagy Á., Konarik 1–1, ill. Rizzo, Campopiano 3–3, Bruni, Molina 2–2, Vuskovics, Fondelli, Iocchi 1–1

A csoport másik meccsén: Jadran Herceg Novi–Vuliagmeni 11–11

A csoport állása: 1. Szolnoki Dózsa 4 pont, 2. Savona 2, 3. Vuliagmeni 2, 4. Jadran Herceg Novi 1pont.

Sporthoz nem illő jelenetek a végén

Sajnos botránnyal fejeződött be a mérkőzés A végig erélytelen játékvezetőkkel – és ellenfelükkel – kedvükre szórakoztak a provokatív, agresszív olasz játékosok. Mivel nekik mindent megengedtek, nem csoda, hogy ez lett a vége. A vlv.hu információi szerint szerint Fondellit – aki megütötte Nagy Ádámot – eltiltották, nem játszhat vasárnap. De Teleki András is hiányozni fog a Szolnokból, őt ugyanis úgy vágták szemen, hogy kórházi kezelésre szorult.

Forrás: MTI, VLV.hu
Fotó:  Illyés Csaba

468 ad