Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Döntetlent játszottunk a fővárosban

Posted on 2023 augusztus 26.

Döntetlent játszottunk a fővárosban

A BENU Magyar Kupa negyedöntőjének odavágóján csapatunk döntetlent játszott a tavalyi kupa és bajnoki döntős OSC otthonában.

OSC Újbuda–Szolnoki Dózsa-Praktiker 9–9 (1–2, 5–5, 1–1, 2–1)

Gólszerzők: Tóth M. 2, Szalai P. 2, Rossi 1, Vigvári Vince 1, Salamon 1, Broek 1, Hárai 1, illetve Szeghalmi 3, Vámosi 1, Pető 1, Pásztor 1, Kovács G. 1, Schmölcz 1, Ágh 1.

Az összecsapást a hazaiak új olasz igazolása, Simone Rossi gólja indította – ő ugyebár a futballválogatott kapitányának, Marcónak a fia –, ám a nyitónegyed további részében fordított a jól játszó vendégárda. A második részre aztán felpörgött a parti, potyogtak a gólok, nem kevesebb mint tíz találat született, ebben a negyedben, 6–7. A harmadik részben egy-egy gól esett. A záró felvonásban is óriási harc folyta medencében, Szeghalmi Zsombor harmadik góljával elment 9–7-re elment a Dózsa, a fővárosiak azonban döntetlenre mentették a meccset, 9–9.

  • Azt gondolom, hogy élvezetes mérkőzést játszottunk az OSC-vel – mondta vezetőedzőnk, Hangay Zoltán. – A fejlődési potenciált látni csapatunkban, igaz nálunk csak két ember cserélődött ki a nyáron. Lehetnék elégedetlen, hogy kétgólos előnyünk után döntetlen lett a mérkőzés vége, de nem vagyok az, mert sok olyan elemet viszont láttam, amit gyakoroltunk a napokban.  Vasárnap nyerni akarunk, bejutni a legjobb négy közé.

A visszavágót vasárnap 18 órakor rendezik a szolnoki Vízilabda Arénában.

További kupa eredmények: FTC–BVSC 24–16, Vasas–Kaposvár 21–11, Bp. Honvéd– Eger 17–7.

Forrás: szoljon.hu
Fotó: Illyés Csaba

468 ad