Fő támogatóink:

Egerben szerepel csapatunk

2020 november 24.

Egerben szerepel csapatunk

Csapatunk, a Szolnoki Dózsa szerdán 12.30-kor az Eger vendége lesz a hevesi fővárosban.

A felek az idén még nem játszottak egymással bajnoki meccset, de a Magyar Kupában találkoztak, méghozzá a szentesi uszodában, ahol a Tisza-partiak 15–9-re verték egri vetélytársukat. Nem volt olyan könnyű meccs, mint azt az eredmény is sugallja, hiszen a záró negyed előtt mindössze három gól volt a Dózsa előnye, Filipovicsék csak a hajrában biztosították be győzelmüket. Visszatérve a bajnokságra a nyáron jelentősen átalakult egri gárda, idén már nem a dobogóért, hanem a középmezőny valamelyik helyére pályázhat. Természetesen le becsülendő ellenfélről van szó, mindezt bizonyítva hazai medencében alaposan megszorongatták a Fradit (14–16), és a Vasast is (6–8).

A szolnoki csapat viszont hibátlanul menetel, de mától újabb nehéz sorozat előtt állnak, hiszen az egri meccset követően szombaton a Fradi ellen játszanak rangadót, jövő péntektől pedig három összecsapás vár rájuk az Eurokupában.

– Egyelőre az egri fellépésünkre koncentrálunk – mondta Zsivko Gocics, a Dózsa vezetőedzője. – Felkészültünk leendő ellenfelünkből, mint tudjuk nincs könnyű meccs, és a szerdai sem lesz egyszerű, sajnos centerünk, Dusko Pijetlovics fogműtétje után továbbra sem harcképes. Jobb csapat vagyunk, mint az Eger, amit be is akarunk bizonyítani.

Most kaptuk a hírt, miszerint a FerencvárosSzolnok szuperrangadót szombaton 20.45-től élőben közvetíti az M4 Sport+ Tv.

Fotó: Illyés Csaba
Forrás: szoljon.hu

468 ad