Fő támogatóink:

Elnapolnák a döntést

Posted on 2022 május 14.

Elnapolnák a döntést

Egy kis visszatekintő: a döntő első meccsén a Ferencváros 18–9-re verte az OSC-t, míg a bronzcsata első felvonásán a hazai pályán játszó szolnoki csapatot 15–6-ra győzte le a Vasas legénysége. A finálé folytatása szerda este lesz, a Szolnok–Vasas párharc második összecsapását viszont ma este fél nyolctól rendezik a Komjádi uszodában.
A szolnokiak szélsője, Ko­na­rik Ákos azt mondta a legutóbbi találkozó után a vlv-nek: – Ez nagyon, nagyon, nagyon csúnya lett. Ami a negatív része: fejben nehéz lesz összeszednünk magunkat egy ilyen, mondhatom, sajnos zakó után. A pozitív oldala az, hogy ezzel körülbelül annyit értek, mint hogyha az utolsó pillanatban kaptunk volna egy gólt, amit fejjel lő az ellenfél játékosa. Az első győzelmet megszerezték a mi otthonunkban, ami nem jó, de megmutatták, hogy lehet ilyet csinálni, úgyhogy győzni megyünk a Komjádiba, és abszolút azt akarjuk, hogy visszahozzuk ide a párharcot, dőljön el itthon a bronzérem sorsa.
Zsivko Gocics, a szolnokiak edzője szerint a meccs első negyede láttán semmi sem utalt arra, hogy nagy különbségű vereségbe szaladnak bele: – A kiegyenlített első negyed után tompák és dekoncentráltak voltunk, lehet mondani, semmi sem sikerült, ellenfelünk pedig remekelt, s a 2–8-as félidő után már esélytelenek voltunk egy jó eredményre. A héten igyekeztünk, hogy mentálisan helyrebillentsük a társaságot. Tudjuk, nincs kilenc gólkülönbség a két csapat között, de ezt nekünk most a medencében kell bebizonyítanunk. Azt akarjuk, hogy kedden Szolnokon zárjuk le a bronzcsatát.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad