Fő támogatóink:

Előbb folytatjuk, és akár le is zárhatjuk a párharcot

Posted on 2021 május 22.

Előbb folytatjuk, és akár le is zárhatjuk a párharcot

A bajnoki döntő második összecsapását rendezik szombaton 16.30-kor, ezúttal a Szolnoki Dózsa vendégeskedik az OSC otthonában, a Nyéki Imre uszodában.
Szerdán este a Dózsa tekintélyes különbséggel, 18–10-re nyerte az első meccset, így már csak egy győzelemre van szüksége a bajnoki cím megszerzéséhez.
– Sokkal szorosabb mérkőzésre számítok szombaton, nem hiszem, hogy úgy szétnyílna az olló, mint az történt legutóbb – nyilatkozta Nagy Ádám (képünkön), a Dózsa válogatott játékosa. – Az OSC-nek kockáztatnia kell, hiszen ha ezúttal is kikapnak, akkor már nincs javításai lehetőségük. Biztosan kemény összecsapást játszunk majd, és remélem, újra győzelmet aratunk.
Az biztos, hogy az első mérkőzést el kell felejteni, a fináléban minden meccs más, de csapatunknak jó esélye van már most lezárni a párharcot. Erről is beszélt Zsivko Gocics vezetőedző: – Kemény meccs volt a szerdai, csak a második félidőben alakult ki a nagy különbség.  Nem reális a nyolc gólos különbség, a lényeg az, hogy vezetünk a párharcban. Mint, ahogy szoktunk, igyekszünk minél jobban felkészülni erre mérkőzésre is.

Az első ráúszás szombaton 16.30-kor lesz, ezt a meccset is élőben adja az M4 Sport Tv.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad