Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Eurokupa odavágót játszik csapatunk a Honvéd otthonában

Posted on 2022 november 30.

Eurokupa odavágót játszik csapatunk a Honvéd otthonában

A nemzetközi kupaszerda tartja izgalomban a vízilabda kedvelőit. Ma este a Bajnokok Ligája főtábláján szereplő mindkét magyar csapat is medencébe csobban. Az OSC egykori játékosunk és edzőnk, a Zsivko Gocics által irányított Novi Belgrád vendége lesz, míg a Ferencváros az olasz  Brescia otthonában szerepel a sorozat második fordulójában.

Csapatunk a Szolnoki Dózsa, a második számú kupasorozatban az Eurokupában érdekelt. A mieink vetélytársa a Budapesti Honvéd lesz a nyolcaddöntőben, az odavisszavágós párharc ma 19 órakor kezdődik a fővárosban, a Kőér utcai uszodában. A másik magyar csapat, a Vasas pedig a szerb Crvena zvezdát fogadja a Komjádiban.

A felek ugyebár nem ismeretlenek egymásnak, hiszen a mostani bajnoki szezonban már összemérték erejüket a Tiszaligetben, ahol szoros csatában 10–8-ra nyertek a szolnokiak.  Erről (is) beszélt csapatunk edzője, Hangay Zoltán (képünkön).

  • A bajnokságban hazai pályán játszva, két góllal legyőztük Honvédot, most is egy izgalmas, fordulatos, fizikális összecsapásra számítok. Úgy gondolom, hogy az első meccs után nem fog eldőlni a továbbjutás. Tudjuk, hogy a Kőér utcában nagy erős a Honvéd, ismerik az uszoda minden zegét-zugát. Felkészültünk belőlük, és megpróbálunk egy olyan eredményt elérni, hogy jó pozícióból induljunk a visszavágón – tette hozzá a szakember.

A második találkozót december 14-én játszák a Vízilabda Arénában.

Forrás: szoljon.hu
Fotó: Illyés Csaba

468 ad