Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Fiataljaink a negyeddöntőben

Posted on 2024 május 13.

Fiataljaink a negyeddöntőben

A Délkeleti Területi Gyermek IV. fiú bajnokság záró fordulóját Csongrádon rendeztek meg a napokban. A Szolnoki Dózsa legénysége előbb az elődöntőben a Hódmezővásárhely gárdáját 17–10-re győzte le. Ezt követően a Szeged ellen játszották a finálét, és egy végletekig kiélezett mérkőzésen 6–2-re nyertek.

  • A győzelem mellett, fontos kiemelni a csapategységet, ami nagyon jól működik nálunk az egész évadban. Az aranyérem és a trófea megszerzése után sincs megállás, hiszen gőzerővel készülünk a folytatásra. Az országos bajnokság negyeddöntőjét június 8–9. között Szegeden rendezik, ahol szintén ki akarunk tenni magunkért – mondta Soltész Zoltán edző.

A Délkeleti gyermek IV-es bajnokcsapat tagjai: Samu Ernő (csapatkapitány), Simon Lóránt Milán, Molnár Dusán, Mosonyi Levente, Mosonyi Zsombor, Modla Milán Medox, Szendrei Márk, Farkas Csongor, Modla Sándor Maxim, Varró Zétény, Balogh Ádám, Bagi Kende, Csató Szabolcs, Soós Ákos, Stefanidesz Attila Hunor, Kusnyár Botond, Krech Levente. Edzők: Soltész Zoltán, Szendrei Tamás, Urbán Lajos.

KÉP: A Szolnoki Dózsa Délkeleti gyermek IV-es bajnokcsapata, Soltész Zoltán edző (jobbra)

Forrás: szoljon.hu
Fotó: Fehér Henriett

468 ad