Fő támogatóink:

Fölényes győzelemmel hangoltunk a kupameccsre

2021 február 25.

Fölényes győzelemmel hangoltunk a kupameccsre

Az OB1 20. fordulójából előrehozott mérkőzésen, csapatunk, a Szolnoki Dózsa magabiztos győzelmet aratott Szentesen.

A mérkőzés csak az első negyedben volt szoros, aztán sebességet váltottak Jansik Dávidék, akik jó védekezésből kiindulva érték el góljaikat, a nagyszünet után már csak a különbség volt a kérdés, amely a meccs végére 11 gólra hízott. Tehát magabiztos győzelemmel hangolt a Dózsa a szombati Kotor elleni, idegenbeli Eurokupa meccsre.

Pellei Csaba a hazaiak edzője azt mondta a lefújást követően: Az elején még szoros volt a meccs, aztán bedarált bennünket a szolnoki csapat. Sajnos mi ösztönből játszottunk, holott okosan kellett volna, megtanultuk, hogy milyen a más színtű vízilabda.

  • Azt kértem a fiúktól, hogy stabilan játszunk, ami a meccs nagy részében sikerült is nyilatkozta Zsivko Gocics. – Az elején még összeszedetten védekeztek a hazaiak, aztán kijött a tudásbeli különbség. A 11 gól különbség nem realitás, de a végeredmény azt tükrözi, ami ezen az összecsapáson történt.

Metalcom Szentes–Szolnoki Dózsa 4–15 (0–1, 1–5, 2–4, 1–5)
Szentes, zárt kapuk mögött. Vezette: Marjay, Zelki.
Szentes: Meixner – Kókai, Mátyók, Pellei K. 1, Bozó 1, Hegedűs, Somogyi. Csere: Kovács K. (kapus), Lajkó, Vörös, Garancsy 1, Fülöp 1, Pellei F., Kürti-Szabó M. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Szolnok: Nagy V. – Angyal 1, D. Pijetlovics 1, Kovács G., Filipovics 2, Drasovics 2, Szeghalmi. Csere: Bányai (kapus), Dőry 1, Schmölcz 1, Nagy Á. 1, Jansik D. 3, Konarik 2, Teleki 1. Vezetőedző: Zsivko Gocics.
Gól – emberelőnyből: 7/1, ill. 6/4.
Ötméteresből: -, ill. 1/1.

Fotó: Illyés Csaba
Forrás: Szoljon.hu

468 ad