Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Három játékosunk is utazik az Eb-re

Posted on 2023 december 23.

Három játékosunk is utazik az Eb-re

A második helyen zárta a budapesti E.ON Kupa küzdelmeit magyar válogatott. A tornát követően, pénteken Varga Zsolt szövetségi kapitány döntött: kihirdette a január 5-én kezdődő zágrábi Európa-bajnokságra utazó 15 fős csapatot, amelyben a Szolnoki Dózsa Praktiker vízipólósai közül: Bányai Márk (képükön), Szeghalmi Zsombor és Vismeg Zsombor is helyet kapott.

Az Eb-re utazó csapat
Kapusok:
Bányai Márk, Gyapjas Viktor. Mezőnyjátékosok: Burián Gergely, Fekete Gergő, Hárai Balázs, Kovács Péter, Molnár Erik, Nagy Ádám, Pohl Zoltán, Szeghalmi Zsombor, Tátrai Dávid, Varga Vince, Vigvári Vendel, Vigvári Vince, Vismeg Zsombor.

  • Ez a csapat a korábban meghatározott irányvonalat képviseli: a keretet úgy állítottam össze, hogy ebben van a legtöbb variáció, a játékosok többsége több poszton is bevethető, és mindenütt magas szintű teljesítményre képes – közölte Varga Zsolt a névsor kihirdetését követően a szövetség hivatalos honlapján – Emellett természetesen azt vettem leginkább figyelembe, hogy a védekezésben így tudunk a legstabilabbak lenni, mert egyértelműen ezen lesz a fókusz.
    Az Európa-bajnokság január 5-én kezdődik majd, a mieink csoportkörben a vb ezüstérmes Görögországgal, Olaszországgal és Grúziával találkoznak majd.

Forrás: szoljon.hu
Fotó: Illyés Csaba

468 ad