Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Hazai bemutatkozó a Miskolc ellen

Posted on 2023 szeptember 16.

Hazai bemutatkozó a Miskolc ellen

Az OB I. 2. fordulójában csapatunk, a Szolnoki Dózsa Praktiker szombaton 16 órától a Miskolci VLC legénységét fogadja a tiszaligeti Vízilabda Arénában.

Mindkét együttes győzelemmel  indította a szezont, a Miskolc hazai medencében játszva 10–8-ra verte az Egert.  Pedig az egriek kezdték jobban a meccset, hiszen két góllal is vezettek a meccs elején, aztán a borsodiak egy 5–0-s rohammal fordítottak, és innen már nem engedték ki a vezetést a kezükből, behúzták a régiórangadót.  A szolnoki legénység viszont gyors és gólerős játékkal kezdte a szezonnyitót Szegeden, Pásztor Mátyásék hamar háromgólos előnyt építettek fel, és innentől már nem volt kétséges a győztes kiléte, végül 15–9-es győzelmüknek örülhettek.

– Jól kezdtük az évadot, de a folytatásban is nehéz ellenfelek várnak ránk – mondta Hangay Zoltán, a Szolnoki Dózsa Praktiker edzője. –   Ismerjük a Miskolcot, a nyáron többször is kétkapuztunk velük. Szerintem közelebb vannak hozzánk, mint tavaly. A fiúk nagyon várják a hazai bemutatkozást, ami jó hír Szeghalmi Zsombor (képünkön, fehér sapkában) felépült betegségéből, így rá is számíthatunk szombat délutáni összecsapáson.

További párosítások: FTC–Szentes, KSI–Eger, Vasas–UVSE, OSC–Kaposvár, BVSC–Szeged, Bp. Honvéd–PVSK.

Szeghalmi Zsombor elismerése

Idén 33 sportoló, köztük vármegyénkből öt kiválóság vehette át a Debreceni Egyetem Kiváló Sportolója kitüntető címet a minap a Nagyerdei Stadionban megtartott ünnepségen.
Elismerést kapott klubunk sajátnevelésű játékosa, Szeghalmi Zsombor, aki a  Gazdaságtudományi Kar hallgatója.

Forrás: szoljon.hu
Fotó: Ilyés Csaba

468 ad