Fő támogatóink:

Hazai medencében, a Pécs ellen folytatjuk

Posted on 2021 november 24.

Hazai medencében, a Pécs ellen folytatjuk

A kilencedik forduló mérkőzéseit rendezik az OB I-ben, a Szolnoki Dózsa ma este hét órakor a Pécsi VSK csapatát fogadja a Vízilabda Arénában.
Előzmények: a pécsiek három győzelemmel és öt vereséggel a nyolcadik helyről várják a folytatást. A címvédő Dózsa pedig hét siker után legutóbb kikapott a Vasastól, így a harmadik helyen tanyázik.
– Szerencsére mindenki a fedélzeten – kezdte Zsivko Go­cics, a Dózsa edzője. – Igyekeztünk jól kihasználni a tíznapos bajnoki szünetet, úgynevezett minialapozást tartottunk. Kell majd a kondi, hiszen nagyon kemény sorozat, bajnoki rangadók mellett Magyar Kupa négyes döntő is vár ránk az elkövetkező négy hétben. Remélem, meccsről meccsre javul majd a játékunk. Természetesen a Pécs elleni győzelemmel akarjuk folytatni a bajnokságot.
További párosítások, szer­da: Szentes–Miskolc, 19.00, Debrecen–Bp. Honvéd, 19.15, Kaposvár–Eger, OSC–Vasas, 19.30, Szeged–UVSE, 20.00. FTC–BVSC 7–6 – kedden játszották.
Az élcsoport állása: 1. FTC 27 pont, 2. Vasas 22, 3. Szolnok 21, 4. OSC 21, 5. BVSC 18, 6. Bp. Honvéd 13, 7. Szeged 12, 8. PVSK 9 pont.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad