Fő támogatóink:

Indul az elődöntő

2019 április 30.

Indul az elődöntő

Hívhatjuk taposómalomnak, nevezhetjük mókuskeréknek, bárhogy. A középszakasz szombati befejezése után szerdán kezdődik a pólóbajnokság elődöntője.

A Szolnoki Dózsának nincsenek szép emlékei ebből a szezonból az OSC-t illetően. Az eddigi négy találkozóból hármat nyert az újbudai csapat, ebből kettőt éppen a Vízilabda Arénában. Az egyetlen döntetlen a Nyéki Imre Uszodából ered egy tulajdonképpen már tét nélküli kupa-visszavágóról. Ezek alapján a csodában bízzunk, vagy inkább a csapatban?

ANGYAL DÁNIEL, SZOLNOKI DÓZSA: Lehetőleg bennünk, de az tény, hogy az OSC nagyon jó csapat és nagyon nehéz ellenük nyerni, de azért természetesen megpróbáljuk holnap.

Kis Gábor és Andrija Prlainovics továbbra sem állhat a csapat rendelkezésére, de ne ebből a kellemetlen helyzetből induljunk ki.

BÁTORI BENCE, SZOLNOKI DÓZSA: Abból induljunk ki, hogy úgy érzem, hogy jó formában van a csapat. Még hogyha vannak sérültjeink, akkor is. Ugye ez most már sorozatban a hatodik- hetedik meccs szerda-szombat sorozatban. De azt gondolom, hogy fizikálisan továbbra is jól bírjuk, jó a regenerálódás. Egy picit ma taktikázunk és holnap már ismét meccs.

Az elődöntőbe a csapatok viszik korábbi egymás elleni eredményeiket, ennek alapján az OSC 6−0-ra vezet a hetedik megszerzett pontig tartó párharcban. A másik ágon a Ferencváros ugyancsak 6-0-ról indul az Eger ellen. Az OSC− Szolnoki Dózsa bajnoki elődöntő első mérkőzése május elsején 19 órakor kezdődik a Nyéki Imre Uszodában.

468 ad