Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Játékosaink a válogatottban

Posted on 2024 március 14.

Játékosaink a válogatottban

A felnőttekhez hasonlóan az utánpótláskorú válogatottjaink is szép eredményeket értek el a 2023-as esztendő világversenyein. Ami külön örömteli, hogy szolnoki játékosok is szerepeltek nemzeti csapatunk soraiban. Nevezetesen a bukaresti U20-as vb-n győztes csapatban Pető Attila és Vismeg Zsombor, a podgoricai Eb-n aranyérmes U15-ös válogatottban Hidasi Zétény és Tigyi Ábel, a manisai U17-es Eb-n negyedik együttesükben pedig Cseh Maxim játszott.

Idén is tizenhárom Szolnoki Dózsa Praktiker játékost hívtak meg a korosztályos válogatottak közös edzéseire az elmúlt hetekben a fővárosba és Martfűre.

  • Klubunk számára megtisztelő, hogy az elmúlt világversenyeken felnőtt és utánpótláskorú játékosaink közül többen is szerepeltek nemzeti csapatinkban – nyilatkozta lapunknak Hangay Róbert edző, aki egyben az U18-as válogatottunk egyik trénre. – Most is szem előtt vannak fiataljaink, többüket meghívták a közös tréningekre, ami nem jelent automatikus kerettagságot. Abban azonban biztos vagyok, hogy többük nevével találkozhatunk majd a nyári világversenyeken.

Szolnoki kerettagok. U15: Gajdos Géza, Molnár Ármin. U16: Hidasi Zétény, Szilágyi Ádám, Tigyi Ábel. U17: Farkas Zalán, Urbán Márk. U18: Cseh Maxim, Monostori Samu. U19: Balla Dominik, Cseh Alex, Fedác Dominik, Simon Donát.

Forrás: szoljon.hu
Fotó: Facebook

468 ad