Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Jobban kell akarnunk a győzelmet a BVSC-nél

Posted on 2024 április 12.

Jobban kell akarnunk a győzelmet a BVSC-nél

Immár a 6. forduló mérkőzéseit rendezik az OB I. felsőházában. Csapatunk, a Szolnok Dózsa Praktiker a BVSC-Zugló vendége lesz szombaton 17 órától a Szőnyi úti uszodában.

Közel fél éve a felek alapszakaszbeli meccsét 13–8-ra a BVSC nyerte a Tiszaligetben, úgy hogy a nagyszünetben még a mieink vezettek 5–3-ra, tehát a második félidőt 10–5-re hozták a fővárosiak.  Azóta sok víz lefolyt a Tiszán, a BVSC már biztosan elődöntős, a szolnoki gárdának pedig még küzdenie kell a legjobb négy közé jutásért. Már csak két forduló van hátra a köszépszakaszból, a BVSC meccset követően a jövő szombaton a Vasast fogadja csapatunk.

  • Egyelőre csak a BVSC elleni találkozóval foglalkozunk – mondta a mieink vezetőedzője, Hangay Zotán. – Amit terveztünk munkát a hétre elvégeztük. Egy biztos a győzelemhez, a vízilabda minden elemében, de különösen védekezésben extrát kell nyújtanunk. Különösen számunkra nagy a tét, ha nyerünk közelebb jutunk céljainkhoz. Lazán kell játszanunk, mint tettük a Fradi ellen, és jobban kell akarnunk a győzelmet a BVSC-nél.

Fotó: Illyés Csaba

Felsőház, a 6. forduló programja, szombat: Szeged–Kaposvár, 15.00., Vasas–OSC, (tv: M4 Sport), 15.00, BVSC-Zugló–Szolnoki Dózsa Praktiker, 17.00, Bp. Honvéd–FTC, 19.00.

Az állás: 1. FTC 36 pont, 2. Vasas 25, 3. BVSC 24, 4. Szolnok Dózsa Praktiker 18, 5. Bp. Honvéd 17, 6. OSC 16, 7. Kaposvár 6, 8. Szeged 0 pont.

468 ad