Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Kaposváron kezdjük a kupapárharcot

Posted on 2022 november 08.

Kaposváron kezdjük a kupapárharcot

Továbbra is három fronton szerepel a Szolnoki Dózsa csapata, amely a honi bajnokság és a Magyar Kupa mellett az Eurokupában is érdekelt. Az utóbbi kupasorozat már a nyolcaddöntőnél tart, amelynek tegnap rendezték meg a sorsolását. A 2021-ben kupagyőztes szolnoki csapatnak nem kell sokat utaznia az oda-visszavágós párharc idegenbeli meccsére, ugyanis a Budapesti Honvéd lesz az ellenfelük. A harmadik magyar csapat, a Vasas pedig a szerb Crvena zvezdával találkozik. A párharcok első összecsapásait november 30-án, míg a visszavágókat december 14-én rendezik meg. Érdekesség, hogy mindezt megelőzve november 19-én Dózsa–Honvéd bajnoki derbin ugranak medencébe a felek.

Addig sem fognak unatkozni a csapatok, hiszen a héten Magyar Kupa nyolcaddöntő mérkőzések várnak rájuk. Akárcsak az elmúlt kiírásban most is a Kaposvár lesz a mieink ellenfele. Egy esztendeje mindkét összecsapást magabiztosan nyerte a Dózsa. Előbb szerdán 19.30-kor Kaposváron, a majd pénteken ugyanabban az időpontban Szolnokon találkozik a két csapat.

 A Magyar Kupa további párosításai: Debrecen–OSC, KSI–Vasas, Eger–Miskolc, Honvéd–Szentes, Szeged–Pécs, FTC–UVSE, Invictus SC–BVSC.

Forrás: Új Néplap
KÉP: Szeghalmi Zsomboréknak (labdával) három fronton kell helyt állniuk az elkövetkezőkben
Fotó: Illyés Csaba/SZVSC

468 ad