Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Kezdődik az OSC elleni kupacsata

Posted on 2022 november 23.

Kezdődik az OSC elleni kupacsata

A bajnokság közepette a héten a Magyar kupa negyeddöntő mérkőzéseken szállnak medencébe a csapatok. A Szolnoki Dózsa az egyik legerősebb és legjobban menedzselt gárdával, az OSC-vel méri össze erejét az oda-visszavágós párharcban.  Az első meccset szerdán 19.30-tól rendezik a fővárosban, a Nyéki Imre uszodában.

Érdekesség, hogy a felek a kupasorozat legutóbbi évadjában is összemérték erejüket, a soproni elődöntőben 15–11-re nyert a Dózsa. Most a négyes döntőbe jutásért küzdenek a csapatok. Az előző kört mindketten simán vették, az OSC a Debrecent, a Dózsa pedig a Kaposvárt búcsúztatta egyaránt kettős győzelemmel.

  • Lehetett volna kedvezőbb is a sorsolásunk, hiszen az egyik legerősebb állományú, jó szerkezetű együttest, az OSC-t kaptuk ellenfélnek, amelyet egy kiváló tréner, Varga Dániel irányít – nyilatkozta Hangay Zoltán, a szolnoki csapat edzője. – Vetélytársunk jó formában van, de mi is jól játszottunk az elmúlt mérkőzéseken, ezért is remek erőfelmérőnek ígérkezik a kupapárharc. Előbb egy jó meccset kell játszanunk a fővárosban, ahol olyan eredményt akarunk elérni, hogy legyen tétje a szombati visszavágónak.

További párosítások, szerda: Vasas–Szeged, Bp. Honvéd–Eger, BVSC–Ferencváros, 20.00.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad