Fő támogatóink:

Közönség találkozó és évadzáró

Posted on 2021 május 29.

Közönség találkozó és évadzáró

Felejthetetlen szezont zárt a Szolnoki Dózsa vízilabdacsapata, mely a Magyar Kupa-ezüstérem után megnyerte az Eurokupa küzdelmeit, majd pedig elhódította a magyar bajnoki címet is.
Mivel a járványhelyzet miatt a meccssorozatok nagy részét zárt kapuk mögött játszották, ezért a csapat nem találkozhatott a szurkolóival. A klub vezetői tegnap közönségtalálkozóval kárpótolták a szimpatizánsokat, akik autogramot kérhettek és közös fotókat készíthettek a játékosokkal, illetve a trófeákat is megcsodálhatták.

Ezt követően tartották meg a csapat szokásos szezonzáró kerti partiját. Az eseményen Dr. Nyerges Zsolt, a szolnoki klubot működtető tulajdonosi alapítványának alapítója azt mondta:  –  A szezon előtt álmodni sem mertünk volna arról, hogy két trófeát is nyerünk majd. Azért sikerült, mert a mi csapatunk emberi tartásból is a legerősebb. Minden szinten mindenki sokat tett a sikereinkért, és ezért jár a köszönet a klub minden egyes dolgozójának.  Szerencsére együtt marad a csapat magyar magja, és reméljük Nagy Viktor az olimpiai után is folytatja páratlan pályafutását.

Végül is és nem utolsósorban dr. Nyerges Zsolt elbúcsúztatta, a klub három kiválóságát, Dusko Pijetlovicsot, Filip Filipovicsot, Radomir Drasovicsot, akik másutt játszanak a következő évadban.

– Nektek is szurkolunk majd az olimpián, kivétel, amikor a magyar válogatott ellen szerepeltek- tette hozzá.

Fotó: Mészáros János/Új Néplap

468 ad