Fő támogatóink:

Kupafolytatatás a Kotor otthonában

2021 február 26.

Kupafolytatatás a Kotor otthonában

Az Eurokupa nyolcaddöntő­jének első meccsét szombaton este hat órától a montenegrói Kotor otthonában, a budvai uszodában játssza csapatunk, a Szolnoki Dózsa.

A Primorac Kotor a Szolnokhoz hasonlóan a Bajnokok Ligájában, ugyancsak Siracusában, de egy másik csoportban kezdte meg nemzetközi szereplését. A Jadran Splittől 16–11-re, a CN Barcelonától 12–3-ra kaptak ki, az Ortigával pedig 8–8-as döntetlent játszottak. Így nem jutottak tovább, majd az Eurokupában a zágrábi csoportban selejteztek, ahol előbb 13–8-as vereséget szenvedtek a helyi Mladosttól, majd 15–9-re verték az Egert.
– Nem lesz könnyű a dolgunk, mert különösen hazai medencében nagyon veszélyes ellenfél a jórészt fiatalokból álló kotori csapat – mondta Zsivko Gocics. – Két játékosuk, Dusan Matkovics és Miroslav Perkovics pedig tagjai voltak annak a montenegrói válogatottnak, amely a múlt héten kiharcolta az olimpiai részvételt. A Kotor edzője pedig a játékosként olimpiai bajnok horvát Sandro Sukno. Végig okosan és teljes erővel kell vízilabdáznunk a jó eredmény érdekében – hangsúlyozta a szakember.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad