Fő támogatóink:

Kupavisszavágó előtt a Dózsa

2021 április 10.

Kupavisszavágó előtt a Dózsa

Az Eurokupa elődöntőjének visszavágóján nyolcgólos előnye birtokában fogadja a Szolnoki Dózsa a szerb Crvena zvezda legénységét ma este hat órakor a Vízilabda Arénában.
Formalitásnak tűnik a felek második összecsapása, hiszen egy hete 20–12-re diadalmaskodott a szolnoki csapat a szerb fővárosban.
– Nem lazíthatunk, hiszen nehéz sorozat közepette vagyunk, és a folytatásban is heti két tétmeccs vár ránk – mondta Zsiv­­ko Go­cics, a Dózsa edzője. – Előbb fogadjuk a Zvezdát, amelyet simán vertünk Belgrádban, de ez az eredmény nem téveszthet meg bennünket, a visszavágón is teljes gőzzel kell játszanunk. Jövő szerdán pedig fontos mérkőzés vár ránk a Vasas otthonában, azt akarjuk, hogy jó formában várjuk a rangadót.
Az Eurokupa odavágóján Nagy Ádám, a szolnokiak válogatott bekkje is beköszönt a szerb csapat kapujába.
– Előbb a Zvezda ellen ugrunk medencébe, amelyen tökéletesen felkészülhetünk a szerdai Vasas elleni rangadóra. Nem vehetjük félvállról a mai visszavágót, a Vasassal szembeni meccsünk pedig kifejezetten keménynek ígérkezik, hiszen hét közben legyőzték az OSC-t – mondta.

A másik elődöntő visszavágóját három gólos előnye birtokában várja az OSC a görög Vuliagmeni otthonában.

Az OB I. 26. fordulójának műsora. Tatabánya–FTC 3-10 (pénteken játszották). Szombat: Debrecen–KSI SE, 11.00, Miskolc–Kaposvár, 16.00, BVSC–Vasas, 17.00, Szentes–Szeged, 18.00, Bp. Honvéd–Eger, 19.00. Április 20., kedd: PVSK–Szolnoki Dózsa, Pécs, 11.30, április 21., szerda: UVSE–OSC, 13.15.

A bajnokság élcsoportjának állása: 1. SZOLNOKI DÓZSA 71 pont, 2. FTC 69, 3. OSC 65, 4. Vasas 58, 5. BVSC 56, 6. Honvéd 41 pont.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad