Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Kupavisszavágó előtt csapatunk

Posted on 2023 augusztus 27.

Kupavisszavágó előtt csapatunk

Ma este hat órakor kezdődik a BENU Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágója, amelyben a Szolnoki Dózsa-Praktiker az OSC csapatát fogadja a tiszaligeti Vízilabda Arénnában.

A péntek esti odavágón 9–9-re végeztek a felek az OSC otthonában. Változatos, élvezetes mérkőzés volt, amelyen felváltva vezettek csapatok. Igaz, a záró felvonásban a Dózsának volt nagyobb sansza a győzelemhez, hiszen 9–7-re is vezetett, a hazaiak azonban kiharcolták a döntetlent. Így meccsnullról indul a mai visszavágó.

Az első összecsapáson a mieink jobbszélsője, Szeghalmi Zsombor három góllal segítette az övéit.

  • Végig kiélezett, nagyon fizikális párharc volt – emlékezett vissza a pénteki meccsre Zsombi. – Azt gondolom, hogy egy-két hibától eltekintve jól játszottunk, mindenki kihajtotta szívét-lelkét. A vasárnapi visszavágó is hasonlóan kemény mérkőzésnek ígérkezik. Hajtani fog az OSC, mi azonban hazai medencében ki akarjuk harcolni a továbbjutást.

A párharc győztese jut a legjobb négy közé. Döntetlen esetén ötméteresek fognak dönteni.   

A további negyeddöntők: A Ferencváros már továbbjutott a BVSC-vel szemben. Az Eger–Honvéd (első meccs: 7-17) és a Kaposvár–Vasas (11-21) párharc visszavágóját egyaránt ma 11 órától rendezik.

Forrás: szoljon.hu
Fotó: Illyés Csaba

468 ad