Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Kupavisszavágót játszunk az OSC ellen

Posted on 2022 november 26.

Kupavisszavágót játszunk az OSC ellen

Mit híreltük szerda este a hazai pályán játszó OSC 15–10-re diadalmaskodott csapatunk, a Szolnoki Dózsa ellen a BENU Magyar Kupa negyeddöntőjének első meccsén. A visszavágót ma 16 órától rendezik a Vízilabda Arénában.

Az első összecsapás is megmutatta, hogy továbbra is jó formában van az OSC, amelyik hibátlan a magyar bajnokságban,  a Bajnokok Ligájában pedig veretlen, még úgy is, hogy a sokszoros válogatott center, Hárai Balázs még nem épült fel sérüléséből.

Az odavágó krónikájáról annyit, hogy mintegy tíz percig jól tartotta magát a Dózsa, hiszen 4-4-es döntetlenre is álltak a csapatok. A folytatásban azonban megléptek Angyal Dánielék, és végül ötgólos győzelmet arattak, amivel nagy lépést tettek a továbbjutás irányába.

  • Tudtuk, hogy az OSC jó csapat – kezdte Jansik Dávid, a Szolnok csapatkapitánya – ilyen sebeséggel játszó gárdával még nem találkoztunk a szezonban. Nagy előnyük, hogy évek óta együtt játszanak, magabiztosan vízilabdáznak. Fő cél, hogy megnyerjük a visszavágót, meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Egy biztos megvan részünkről a motiváció.

További visszavágok: Szeged–Vasas 9–13, Ferencváros–BVSC 16–12, továbbjutott a Ferencváros és a Vasas kettős győzelemmel. Az Eger–Bp. Honvéd (első meccs: 6–17) mérkőzést ma este hat órától rendezik.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Ilyés Csaba

468 ad