Fő támogatóink:
 

Lezárnák a párharcot a szolnokiak

Posted on 2023 május 19.

Lezárnák a párharcot a szolnokiak

A bajnokság ötödik helyért folyó Szolnok Dózsa–BVSC-Zugló párharc második összecsapását pénteken  18.30-tól rendezik Budapesten, a Szőnyi úti uszodában.

Az egyik fél második győzelméig tartó páros csata első találkozóját szerdán a szolnoki gárda 9–7-re nyerte a BVSC ellen. Mint tudjuk évek óta nagy csatát vív egymással a két együttes, mindezt bizonyítva idén az alapszakaszban mindkét meccset egy-egy góllal nyerte meg a Dózsa. Tulajdonképpen szerdai derbin két másodperccel a lefújás előtt is egy góllal vezettek a szolnokiak, ekkor Kovács Gergő állította be a 9–7-es végeredményt. Péntek este jöhet a visszavágó a BVSC Szőnyi úti uszodájában.

Hangay Zoltán, a Dózsa edzője azt mondta a második mérkőzés előtt: – Mint várható volt nagy csata folyt a medencében, mi azonban végig kézben tartottuk az első összecsapást.  Pénteken még keményebb találkozóra számítunk, hiszen a BVSC revansot akar venni rajtunk. Mi azonban negyedik alkalommal is le akarjuk győzni a fővárosiakat, ami egyben az ötödik helyet jelentené számunkra.

Bajnok a Ferencváros

OSC–Ferencváros 6–8 – A felek második győzelméig tartó bajnoki döntő végeredménye: 2–0 a Ferencváros javára 

 

Forrás: szoljon.hu
Fotó: Illyés Csaba 

468 ad