Fő támogatóink:

Nagy Viktorék maradnak Szolnokon

2020 február 13.

Nagy Viktorék maradnak Szolnokon

Férfi vízilabda-válogatottunk 15–10-es vereséget szenvedett Franciaországtól a világliga B csoportjának záró­mérkőzésén, Li­­moges-ban. A csapat, amelyben bemutatkozott a szolnokiak tehetséges fia­talja, Várnai Kristóf, kalandos körülmények között, repülővel és autóbusszal érkezett meg a francia városba. A vereség következtében a mieink a második helyen jutottak tovább, ellenfelük a negyeddöntő­ben Olaszország lesz, az idegenbeli mérkőzést március 17-én rende­zik.
Az Eb-győztes csapatból többen, köztük a kapus Nagy Viktor sem utazott el Franciaországba. Jó hír a szolnokiak háza tájáról, hogy tegnap Kovács István, a Dózsa szakmai igazgatója azt nyilatkozta a vlv.hu-nak, és honlapunknak is megerősítette azt az információt, miszerint Nagy Viktor, a szerb olimpiai bajnok Dusko Pijetlovics, valamint az ugyancsak szerb válogatott Radomir Drasovics a következő évadban is szolnoki színekben fog vízilabdázni. Mellettük Angyal Dániel, Jansik Dávid, Szeghalmi Zsombor és Teleki András játékára is számíthatunk a 2020-21-es bajnoki szezonban.

Csapatunk legközelebbi bajnoki mérkőzése szombaton este hatkor lesz, amikor a miskolci legénység látogat a Vízilabda Arénába.

Az A csoport állása: 1. FTC 33 pont, 2. Szolnok 30, 3. Miskolc 25, 4. Pécs 14, 5. UVSE 13, 6. Debrecen 6, 7. Szeged 6, 8. Tatabánya 0 pont.
Forrás: Új Néplap, vlv.hu
Fotó: Illyés Csaba

468 ad