Fő támogatóink:

Nem áll le a mókuskerék

2019 október 31.

Nem áll le a mókuskerék

A Bajnokok Ligája után ismét bajnoki meccs vár csapatunkra, a Szolnoki Dózsára, amely a Debreceni VSE együttesét szombaton 16 órakor fogadja a Vízilabda Arénában.

A 6. fordulónál járunk, a cívisváros pólósai öt meccsükből mindössze három pontot szereztek, szeptember 13-án a Tatabányát verték 10-4-re, azóta nem szereztek pontot. Ellenben csapatunk hibátlan a pontvadászatban. Vezetőedzőnk, Zsivko Gocics azonban arról is beszélt, hogy nem vehetik, és nem is fogják félvállról venni a debreceni alakulatot. – A barcelonai kupameccs után szerdán nem edzettünk, csütörtökön délelőtt is csak azok dolgoztak, akik mostanság kevesebbet játszottak, esti viszont már mindenki vízbe ugrott – újságolta Zsile. – Nem lehet több pihenőt adni, mert súrű a program, nem áll le a mókuskerék. Keményen készülünk a Debrecen ellen is, nem becsülhetjük le őket, visszaemlékezve a tavaly évadban kikaptunk tőlük a hajdúsági fővárosban. Szerencsére minden játékosunk rendelkezésünkre áll, biztos győzelmet várok szombaton délután.

 A 6. forduló műsora

16.00: Szolnoki Dózsa–Debreceni VSE, 19.00: PVSK–UVSE, 17.00: Tatabánya–Szeged, Ferencváros–Miskolc 14-12 – a mérkőzést október 22-én játszották.

Az A-csoport állása

1. FTC 18 pont, 2. Szolnoki Dózsa 15, 3. Miskolc 12. 4. UVSE 6, 5. PVSK 6, 6. Debrecen 3, 7. Szeged 3, 8. Tatabánya 0 pont.

468 ad