Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Nem vehetjük félvállról a Miskolcot

Posted on 2022 november 04.

Nem vehetjük félvállról a Miskolcot

A negyedik forduló mérkőzéseit rendezik meg a honi bajnokságban, a Szolnoki Dózsa legénysége szombat este hét órától Miskolcon, a Kemény Dénes Sportuszodában vendégeskedik.

A mieink centere, Teleki András azt mondta a mérkőzése előtt:  – A múlt hétvégén három találkozót játszottunk az Eurokupában, ami azért megterhelő volt, de a lényeg, hogy magabiztosan harcoltuk ki a továbbjutást. Kedd óta készülünk a bajnoki folytatásra. Nem lesz könnyű dolgunk, mert Miskolcon mindig nehéz játszani, mi azonban nyerni akarunk.

Az elmúlt évadban a felek mindkét meccsét a szolnokiak nyerték, de nem volt ez mindig így, erről is beszélt Hangay Zoltán (képünkön), a Dózsa edzője:  –  Készülünk a Miskolc ellen, ami mint megszokhattuk kőkemény összecsapásnak ígérkezik. Igaz, nincs még pontjuk, de egy pillanatig sem vehetjük őket félvállról.  Három jó légiósuk van, mellettük tehetséges fiatalok alkotják keretüket. Ha rendben lesz a védekezésünk, és ha az akaratunkat rájuk tudjuk erőltetni, akkor nem lehet gondunk Miskolcon – hangsúlyozta a szakember.

A forduló további mérkőzései: Kaposvár–Ferencváros, Bp. Honvéd–Eger
Szeged–KSI, Szentes–BVSC, UVSE–Vasas.

Fotó: Illyés Csaba  

468 ad