Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Nyerni kell a Honvéd ellen!

Posted on 2024 május 10.

Nyerni kell a Honvéd ellen!

Óriási csatában, egy góllal kikapott csapatunk, a Szolnoki Dózsa Praktiker az EPS-Honvéd fővárosi otthonában. A OB I. 5. helyért folyó az egyik fél második győzeleméig tartó párharc következő összecsapását pénteken 19 órától  rendezik a tiszaligeti Vízilabda Arénában.

  • Saját magunkat vertük meg az első találkozón – mondta Szeghalmi Zsombor, a mieink jobbszélsője. – A záró negyedben fejben erősebb volt a Honvéd, mi pedig elbizonytalanodtunk a meccs végére. Egy biztos pénteken este otthon nagyon oda a fogjuk tenni magunkat.

Csapatunk edzője Hangay Zoltán pedig ekképp nyilatkozott: – Nem értem, mert a Honvéd fiatalabb csapat nálunk, mégis mi voltunk a rutintalanok az utolsó öt percben. A kulcsszituációkban, amikor lezárhattuk volna a meccset, két emberfóros helyzetet elhibáztunk. Nincs még vége a párharcnak, és azon leszünk, hogy péntek esti mérkőzésen nyerjünk, kiegyenlítsük a hátrányunkat. Elemezni fogjuk a látottakat, tanulni kell a hibánkból.  Egy nap alatt nem lehet csodát tenni, de sportemberek vagyunk, fel kell állnunk a vereséget követően.

További eredmények

Elődöntő: Ferencváros–OSC 19–10 – a Fradi jutott a döntőbe.

Pénteki program:

Elődöntő: BVSC–Vasas, 17.00 (az állás: 6–3).
Az 5. helyért: Szolnoki Dózsa Praktiker–EPS-Honvéd, 19.00 (az állás: 0–1).
A 7. helyért: Szeged–Kaposvár, 16.00, (az állás: 1–0).

Fotó: Illyés Csaba

468 ad