Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Ötgólos hátrányban csapatunk

Posted on 2022 november 24.

Ötgólos hátrányban csapatunk

A vízilabda Magyar kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén 15–10-es vereséget szenvedett a Szolnoki Dózsa csapata az OSC-Újbuda otthonában, a Nyéki Imre uszodában. –

Az első negyedben még jól tartotta magát szolnoki együttes, hiszen 4–4-re állt az esélyesebbnek tartott orvosegyetemisták otthonában. A folytatásban azonban elhúztak a hazaiak, a Tisza-partiak nem adták fel, de az OSC ötgólos győzelmét nem tudták megakadályozni, 15–10. A visszavágót szombaton 16 órától rendezik a tiszaligeti Vízilabda Arénában.

  • Az OSC igazolta a papírformát, nem sok esélyt adtak a második mérkőzésre – mondta csapatunk edzője, Hangay Zoltán. – A meccs képe alapján nem volt öt gól a két együttes között, lehetett volna szorosabb is végeredmény. A védekezésünket össze kell raknunk, mert 15 kapott góllal nem egy OSC-t, még egy középcsapatot sem lehet megverni. Megpróbáljuk kielemezni a hibáinkat, egy jó meccset  játszani a visszavágón és legyőzni az OSC-t.

Genesys-OSC Újbuda–Szolnoki Dózsa 15–10 (4–4, 4–1, 4–4, 3–1)

Gólszerzők: Burián 3, Manhercz K. 3, Angyal 2, Csacsovszky 2, Aranyi 2, Várnai, Salamon, Tóth M., illetve Pásztor 4, Vismeg, Szeghalmi, Schmölcz, Vámosi, Pető, Kovács G.

Forrás: szoljon.hu
Fotó: Illyés Csaba

 

468 ad