Fő támogatóink:

Péntek este rajtolunk a Bajnokok Ligájában

Posted on 2021 október 08.

Péntek este rajtolunk a Bajnokok Ligájában

A Szolnoki Dózsa csapatának a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében a montenegrói Jadran Herceg Novi, az olasz Savona és a görög Vouliagmeni lesznek a vetélytársai péntektől vasárnapig a Vízilabda Arénában. Közülük az első két helyezett jut tovább a playoffkörbe.
A 2017-ben BL-győztes szolnoki legénység két év után akar ismét az elit ligában szerepelni, erről is beszélt Zsivko Gocics vezetőedző.
– Fizikailag jó állapotban vagyunk, a taktikai dolgainkon apró csiszolások szükségesek még – kezdte a szakember. – Három kemény ellenféllel találkozunk a hétvégén. Mindhárman erős bajnokságokban szerepelnek, soraikban válogatott és külföldi játékosokkal. Egyelőre csak a Herceg Novi elleni meccsel foglalkoztunk. Amit tudunk róluk, hogy fiatal, pörgős csapatuk van, jól és sokat úsznak a mérkőzéseken, s nagyon motiváltak. Végig koncentráltan kell játszanunk, csak így lesz esélyünk a győzelemre és majd a továbbjutásra.
A montenegrói gárda az előző selejtezőkörben kapcsolódott be a küzdelmekbe. Érdekesség, hogy az OSC-vel szerepeltek egy csoportban, szoros meccsen 12–9-re kapta ki Manhercz Krisztiánéktól. Ebből is kiderül, nem lebecsülendő ellenfél a Herceg Novi.

A szolnoki BL-program
Péntek: Vouliagmeni–Sa­vo­na, 16.00, Szolnok–Herceg Novi, 18.00.
Szombat: Herceg Novi–Vou­li­ag­meni, 16.00, Szolnok–Sa­vo­na, 18.00.
Vasárnap: Savona–Her­ceg Novi, 9.00, Szolnok–Vou­li­ag­meni, 11.00.
A mérkőzéseket a DigiSport Tv közvetíti majd.

Hasznos tudnivalók

A mérkőzéseket kizárólag védettségi igazolvánnyal, 18 év alatti személyek védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel látogathatják, illetve a szájmaszk használata mindenki számára kötelező!
Jegyárak: felnőtt 1500 Ft, diák/nyugdíjas 1000 Ft.  A napi jegy mindkét mérkőzésre érvényes!
Információ: jegyrendeles@vizilabda-szolnok.hu vagy a 70/ 378-9344 telefonszámon.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad