Fő támogatóink:

Rajt-cél győzelmet aratott csapatunk

Posted on 2021 december 15.

Rajt-cél győzelmet aratott csapatunk

A 17. fordulóból előrehozott mérkőzésen a Szentes legénységét fogadta a címvédő csapatunk, a Szolnoki Dózsa.

Nagyon bekezdtek a csapatok, töltöttek. lőttek a játékosok, közben potyogtak a gólok, de nem egyenlő elosztásban. A folytatásban már alább hagyott a lövőkedv, a csapatok különösen a szolnokiak már sokkal jobban védekeztek mint előtte. A záró negyedben Jansik Dávid góljával már közte tíz gól lett a felek közötti távolság. Az utolsó másodpercekben a jól játszó Schmölcz Norman állította be a 20–9-es végeredményt.

Pellei Csaba, a Szentesiek edzője azt mondta: – Nem mi voltunk, a mérkőzés esélyesei. Sajnos hamar kinyílt az olló, hiszen az első negyedben nyolc lövésből nyolc gólt kaptunk. Később konszolidálódott a helyzet, de megmaradt a nagy különbség.

Zsivko Gocics pedig ekképp nyilatkozott: – A mérkőzés előtt két cél tűztünk ki a csapat elé. Az egyik, hogy szerezzük meg a három bajnoki pontot, ami jó kezdés után nem jelentett gondot. A másik, hogy próbáljuk megtartani az elmúlt hetek jó formáját, ami többé-kevésbé sikerült is.

Szombaton este hat órakor az OSC csapatát fogadja a Dózsa, újra nézők előtt. Ugyancsak ott lehetnek majd a szurkolók a hétfőn 19 órakor kezdődő Pro Recco elleni Szuperkupa döntőn is.

Szolnoki DózsaMetalcom-Szentes 209  (84, 42, 30, 52)

Vízilabda Aréna, zárt kapuk mögött. Vezette: Kovács S., Ercse.

SZOLNOK: Gárdonyi – SCHMÖLCZ 3, NAGY Á. 4, JANSIK D. 3, Teleki, Angyal 4, Zovic 1. CSERE: Melkuhn, Kovács G. 1, Szeghalmi, PETŐ A. 2, Milakovic 1, Gbadanassi 1. Edző: Zsivko Gocics

SZENTES: Meixner – PELLEI K. 3, Lajkó, Kókai T., Bozó, Mátyók 2. Hornyák O. Csere: Hegedűs B., 2, Kürti-Szabó, Chilko 1, Garancsy 1. Kátai-Benedek. Edző: Pellei Csaba

Gól emberelőnyből: 7/1, illetve. 7/0

Gól ötméteresből: –, illetve. 1 /1.

Forrás: szoljon.hu
Fotó: Illyés Csaba

468 ad