Fő támogatóink:

Rangadó előtti hangadó

2019 november 15.

Rangadó előtti hangadó

A 7. forduló rangadóját Szolnokon, a Vízilabda Arénában rendezik, ahol a csapatunk a Szolnoki Dózsa a bajnoki címvédő Ferencvárost fogadja. A kezdés szombaton 17.15-kor, a mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport Tv.

  • Nehéz sorozat közepette vagyunk – mondta Zsivko Gocics vezetőedző. – Természetesen nagyon készülünk a Fradi ellen, tudjuk, hogy a világ egyik legjobb csapatát fogadjuk, amelyet egy kiváló edző, Varga Zsolt irányít. – Nálunk mindenki harcra kész, mindent bele fogunk adni, majd meglátjuk mire lesz elég.  Jósolni nem szeretnék, ami biztos a vízlabda ünnepe lesz a mérkőzés. Hívjuk, várjuk szurkolóinkat a meccsre!

Tudni kell, hogy az A-jelű nyolcasban már csak a Fradi és csapatunk áll hibátlanul, a zöld-fehérek csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetik vezető pozíciójukat.

  • Ha jól és fegyelmezetten játszunk, akkor mindenki ellen van esélyünk a győzelemre – nyilatkozta fiatal játékosunk, Teleki András. –  Tudjuk, hogy a Fradi régóta őrzi veretlenségét, mi azonban szeretnénk megtörni jó sorozatukat. Egy biztos, a meccs kiváló erőfelmérő lesz mindkét csapat számára, ország-világ  előtt.

„Együtt Ádám Atiért”

Klubunk, a Szolnoki Dózsa a mérkőzés bevételét Ádám Ati németországi gyógykezelésére ajánlja fel. Nem csak a szombati FTC elleni mérkőzés jegyvásárlásával segíthetsz. A Vízilabda Aréna pénztáránál kihelyezett adománygyűjtőbe helyezett támogatásoddal is segítheted gyógyulását.

Fotó: Illyés Csaba

468 ad