Fő támogatóink:

Rangadó vár ránk Miskolcon

2019 október 04.

Rangadó vár ránk Miskolcon

Az elmúlt évadban harmadik szolnoki legénység a papírformának megfelelően mindhárom ellenfelét – Szeged, UVSE, Tatabánya – legyőzte. Szombaton azonban rangadóval folytatják Jansik Dávidék, a Miskolc vendégei lesznek.

A borsodi főváros csapata az elmúlt szezonban az ötödik helyen zárt, a felek mindkét egymás elleni bajnoki meccsét – 12–10, 11–8 – a Szolnok nyerte. A miskolciak is négy bajnokit tudtak le az idén, mindannyit magabiztosan hozták le. Közben az Eurokupa selejtezőiben is indultak, az elmúlt hétvégi tornán, a horvátországi Sibenikben a házigazdákat, az olasz Ortigát és a spanyol Mediterrani Barcelonát legyőzve kvalifikálták magukat a negyeddöntőbe. Azt tudni kell, hogy a bajnokságban is többre és jobbra vágynak, mint az elmúlt évadbeli ötödik helyezés.

– Talán mondani sem kell, kemény csata vár ránk Miskolcon – kezdte Zsivko Gocics, a Szolnok vezetőedzője. –  Az elmúlt évadban is nagy meccseket vívtunk velük, most sem lesz másképpen. Készülünk, de mint mondtam, az építkezés stádiumában vagyunk. Ami pozitívum, minden játékosunk egészséges, szeretnénk minél jobb eredményt produkálni a rangadón.

KÉP:  Szatmári Kristófék kemény meccs előtt állnak Fotó: Illyés Csaba

468 ad