Fő támogatóink:

Rangadót nyertünk Miskolcon

2019 október 06.

Rangadót nyertünk Miskolcon

A bajnokság rangadóján csapatunk, a Szolnoki Dózsa  két góllal nyert Miskolcon (13–11). A két, eddig hibátlan csapat csatája a nagyszünetben eldöntetlenre állt (5–5), a Dózsa azonban a harmadik negyedet 4–1-re megnyerte – illetve 3–5 és 8–5 között 5–0-s szériát épített –, ezzel megalapozta a sikerét. A negyedik felvonásban kilenc gól esett, a Miskolc egyszer feljött 9–8-ra, ám az egyenlítésért egyszer sem támadhatott.

Sok múlott az emberelőnyös helyzetek kihasználásán, a Szolnok hét gólt dobott a tíz fórjából, a hazaiak csak hármat a 11-ből.

– Kemény mérkőzésre számítottunk, és boldog vagyok, hogy sikerült legyőzni a nagyon erős Miskolcot. Mindent elkövettünk a siker érdekében, jól játszottunk, le a kalappal a csapatom előtt, amely remekül vette az első igazi rangadót. Nehéz, verejtékes csata volt, mindkét gárdát elismerés illeti, mostantól már a Bajnokok Ligájára figyelünk – értékelt a lefújást követően vezetőedzőnk, Zsivko Gocics.

PANNERGY-MISKOLCI VLC–SZOLNOKI DÓZSA 11–13 (2–1, 3–4, 1–4, 5–4)

Miskolc, 300 néző. V: Kovács Cs. T.,Marnitz
MISKOLC: Csoma – Banicsevics, NAGY Á. 4, Manzi 1, MISICS 2, VADOVICS V. 2, Sztojanovics 1. Csere: Mizsei (kapus), Lőrincz B. 1, Bedő, Milicsics, Vismeg Zs., Hornyák O. Edző: Vidumanszki László
SZOLNOK: NAGY V. – Angyal 1, Szubotics 2, Jansik D., D. PIJETLOVICS 3, Bátori 1, Drasovics 1. Csere: Várnai 1, Teleki, Szatmári, DŐRY 2, SZEGHALMI 2. Edző: Zsivko Gocics.

Fotó: Illyés Csaba
Forrás: nso.hu
 

468 ad