Fő támogatóink:

Szegeden tartjuk a kupafőpróbát

Posted on 2021 október 05.

Szegeden tartjuk a kupafőpróbát

A hétvégén, péntektől-vasárnapig a Bajnokok Ligája második selejtezőjének egyik csoportkörét Szolnokon, a Vízilabda Arénában rendezik. Előtte azonban bajnoki összecsapás vár a Dózsára ma, rendhagyó időpontban, 12.30-tól a Szeged otthonában, a tavasszal felavatott Tiszavirág Sportuszodában.
A szegediek a szolnokiakhoz hasonlóan két meccset tudtak le ez idáig, előbb hazai medencében 13–6-ra verték a Szentest, majd 14–6-ra kikaptak Újbudán, az OSC otthonában. A Dózsa pedig először 13–6-ra nyert Debrecenben, majd a második fordulóban 15–9-re legyőzte hazai környezetben a Kaposvárt.
– Most tartjuk a kupafőpróbánkat – mondta lapunknak Zsiv­ko Gocics, a Dózsa vezetőedzője. – Nagyon készülünk a hétvégi három találkozóra, igyekszünk minden percet intenzíven kihasználni. Mindez nem azt jelenti, hogy félvállról fogjuk venni a keddi összecsapást. Ami jó hír, hogy már számíthatunk a kézsérüléséből felépült Nagy Ádám játékára is. Egyértelmű, hogy mindent bele kell adnunk a meccsen a jól és szervezetten játszó szegediekkel szemben is. Aztán készülhetünk tovább a hétvégi három ellenfelünkre.

A BL-selejtező programja

október 8., péntek

Vouliagmeni–Savona, 16.00.
Szolnok–Herceg Novi, 18.00.

Október 9., szombat

Herceg Novi–Vouliagmeni, 16.00.
Szolnok–Savona, 18.00. 

Október 10., vasárnap

Savona–Jadran Herceg Novi, 9.00,
Szolnok–Vouliagmeni, 11.00. 

A mérkőzéseket a DigiSport Tv élőben közvetíti majd. 

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad