Fő támogatóink:

Szegedről érkeznek a vendégek

2020 október 17.

Szegedről érkeznek a vendégek

Immár a 10. forduló mérkőzéseit rendezik meg az OB I.-es bajnokságban, ahol ismét hazai medencében szerepel listavezető csapatunk, a Szolnoki Dózsa, amely szombaton 16 órakor Szeged legénységét fogadja a tiszaligeti Vízilabda Arénában.

A vendég szegediek még nem játszottak hazai pályán, most hatodik idegenbeli meccsükre készülnek. Közülük kikaptak a Ferencváros, a BVSC és a Vasas uszodájában, a KSI-t legyőzték, míg Debrecenben döntetlent játszottak. Ez utóbbi mérkőzésük volt a legutolsó a sorban tíz nappal ezelőtt. Számszerűsítve négy ponttal a tizedik helyen tanyáznak Szabó Zoltán edző tanítványai.

Ellenben a szolnoki alakulat mind a hét eddigi találkozóját megnyerte, mellyel vezeti a tabellát.

– Erőltetett menetben vagyunk, hetek óta szerda–szombat ritmusban játszunk – mondta Zsivko Gocics, csapatunk edzője. – Ráadásul többen sérüléssel bajlódnak, ezért valószínű, hogy Jansik Dávid, Kovács Gergő és Teleki Andris ezúttal sem fog játszani. Mint a szerdai mérkőzésen is kiderült ifi játékosainkra számíthatunk, akik a a Miskolc ellen ügyesen szálltak be a játékba, sőt még gólokat is lőttek. Nem lebecsülve a szegedieket, újabb biztos győzelemre számítunk.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad