Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Szentesen nézők előtt fogadjuk az Újpestet

Posted on 2023 december 01.

Szentesen nézők előtt fogadjuk az Újpestet

Csapatunk, a Szolnoki Dózsa Paraktiker az UVSE legénységét ma 18 órától, a szentesi fedett uszodában fogadja, ahová várják a szurkolókat.

Mint a minap jeleztük, a kényszerű helyszínváltozásnak technikai okai vannak, a tiszaligeti Vízilabda Aréna melletti területen termálkútfúrás folyik, ezért a termálvíz kivétele egyelőre szünetel, így a vízilabda medence vízének felmelegítését még napokig nem tudják megoldani.  Változás viszont, hogy az előzetes hírekkel szemben nem zárt kapus, hanem nyilvános lesz a mérkőzés.

Az újpesti csapat a várakozásoknak megfelelően szerepel, de nincs már esélye a legjobb nyolc közé jutni, hiszen szombaton este zárul az egy fordulós alapszakasz. Ezt követően jövő február végén ugyanis az eső nyolc helyezett felső, míg a további csapatok az alsóházban folytatják a küzdelemeket.

A szolnoki gárdának nem  sikerült a legutóbbi Kaposvár elleni hazai meccs, amelynek váratlan vereség lett a vége.

  • A hételején azon dolgoztunk, hogy a vereség után, helyre tegyük a lelkeket – nyilatkozta Hangay Zoltán, a Dózsa edzője. – Az uszodánk problémái miatt Ceglédre és Újszilvásra utaztunk át edzeni. Bár semleges medencében fogunk játszani, mi vagyunk esélyesek, amit valóra is akarunk váltani. Nem lesz könnyű dolgunk, mert az UVSE igyekszik lassítani a játékot, és az M-zónát is jól alkalmazza. A betegséggel bajlódó Pető Attila nélkül is kötelező a győzelem az esztendő utolsó tétmeccsén.

A 13. forduló műsora, ma: Vasas–Kaposvár, Miskolc–KSI,11.30, OSC–FTC (TvM4 Sport+),15.00, BVSC–PVSK, 17.00, Eger–Szeged, Szolnoki Dózsa Praktiker–UVSE, Szentes,18.00, Bp. Honvéd–Szentes, 19.00.

A bajnokság állása: 1. Ferencváros 36 pont, 2. BVSC 30, 3. 3. OSC 27, 4. Vasas 27, 5. Szolnoki Dózsa Praktiker 24, 6. Bp. Honvéd 21,  7. Kaposvár 19, 8. Szeged 15,  9. Miskolc 12,  10. UVSE  12, 11. Szentes 7, 12. Eger 7, 13. PVSK 4, 14. KSI SE 3 pont.

Forrás: szoljon.hu
Fotó: Illyés Csaba

468 ad