Fő támogatóink:

Szombat este a Honvédot fogadja csapatunk

Posted on 2022 november 19.

Szombat este a Honvédot fogadja csapatunk

A Magyar Kupa meccsek közepette e hétvégén bajnoki fordulót rendeznek a honi medencékben. A Szolnoki Dózsa a Bp Honvéd alakulatát szombaton 18 órától fogadja a Vízilabda Arénában.

A ötödik fordulónál tart az OB I. mezőnye, a Honvéd most először mozdul ki a fővárosból, hiszen hazai medencében játszva az Egert (10–7) az UVSE-t (13–7) és a PVSK-t (17–5) is legyőzték, a Népligetben viszont 12–6-ra kikaptak a Fraditól.  Szombaton este tehát Szolnokon lesz jelenésük a piros-fehéreknek, akinél továbbra is kulcsembernek számít két volt szolnoki játékos, Decker Attila és Hosnyánszky Norbert. Az elmúlt évadban a felek mindkét meccsét a Dózsa nyerte,  Szolnokon 16–10-re, míg a fővárosban 10–7-re.

Vajon mit várhatunk a szombat esti összecsapástól? – kérdeztük Hangay Zoltánt, a szolnokiak edzőjét. – A hét elején a fizikai munkára fektettük a hangsúlyt, szerda estétől viszont már a Honvéd ellen készültünk – mondta lapunknak a tréner. – Természetesen elemeztük a játékukat, jó kis, dinamikus, gyors csapatuk van. Sokan a Honvédot várják a legjobb négy közé és nem bennünket, ezt akarjuk mi megcáfolni, legyőzni őket a szombati mérkőzésen.      

A szombati program: Szeged–UVSE, 16.30, Szentes–Kaposvár, Miskolc–PVSK, Eger–Vasas, Szolnok–Bp. Honvéd, 18.00, BVSC–OSC (tv: M4 Sport), 19.15.

Forrás: szoljon.hu
Fotó: Illyés Csaba/Szolnoki Dózsa

468 ad