Fő támogatóink:

Szombaton a Szegedet fogadjuk

2019 szeptember 06.

Szombaton a Szegedet fogadjuk

Győzelemmel kezdte az élvonalbeli vízilabda-bajnokságot a Szolnoki Dózsa csapata, amely 12-9-re nyert a pécsi uszodában.

Bár a végeredmény szoros meccsre utal, nem volt az, mert a harmadik negyedben csapatunk többször is öt góllal vezetett, a lelkesen játszó hazaiak a végén kozmetikáztak az eredményen.
Csapatunk vezetőedzője, Zsivko Gocics ekképp nyilatkozott a lefújást követően: – Készültünk erre a meccsre, mert tudtuk, hogy nem lesz könnyű. Látszott, hogy a pécsieknél a fiatalság ellenére jelentős munka folyik. Mi még az építkezés fázisában vagyunk.

A folytatásra nem sokat kell várni, szombaton 16 órakor a Szeged csapatát látjuk vendégül a Vízilabda Arénában.

A csongrádi főváros csapata egy esztendő múltán tért vissza az élvonalba. A nyitányon, hazai pályán játszva 20-11-re kaptak ki a címvédő Ferencvárostól. Az első félidőben még jól tartották magukat a szegediek, csak három gól volt hátrányuk, a fordulást követően azonban ellépett a Fradi, és magabiztosan nyert.

Gocics-mester így folytatta:  –  két és fél hete dolgozunk teljes kerettel, messzi vagyunk még a csúcsformától, ígérjük, hogy meccsről-meccsre jobbak leszünk. Nagyon várjuk szurkolóinkat első hazai mérkőzésünkre.

KÉP: Szatmári Kristóf két góllal indította a szezont Fotó: Illyés Csaba

468 ad