Fő támogatóink:

Szombaton hazai medencében rajtolunk

2020 augusztus 24.

Szombaton hazai medencében rajtolunk

Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke szerint a csapatok nagyon örültek, hogy befejezik a BENU férfi Magyar Kupa küzdelemsorozatát.

“Mindenki játszani akart” – jelentette ki az M4 Sport híradójában annak kapcsán, hogy az elnökség szerdai döntése értelmében szeptember 9. és 20. között egy később kijelölendő két napon sor kerül a két elődöntőre és a fináléra.
Vári arról is beszámolt, hogy megtartják azt a bemutató strandvízilabda-tornát is, amelyen négy csapat, köztük az olimpiai bajnokokkal felálló Millenium Masters is medencébe ugrik.
Az MK végjátéka múlt héten a Margitszigeten zajlott, amikor kiderült, hogy a címvédő FTC-Telekom Waterpolo négy játékosa is megfertőződött a koronavírussal, ezért a hátralevő meccseket elhalasztották, ahogy a Millenium Masters fellépését is.
Vári a bajnokság jövő hétvégi rajtjával kapcsolatban elmondta, azoknak a csapatoknak, amelyeknél koronavírusos játékos van, halasztást kell kérniük, amelyet elfogad a szövetség. Hozzátette, ugyanez vonatkozik a Szentes együttesére, amelyben bár nincs pozitív eset, hatósági karanténban van.
Azt mondta: október végére, november elejére szeretnének barátságosmérkőzéseket szervezni a válogatottnak.

A tervek szerint, tehát az OB I. rajtján, csapatunk, a Szolnoki Dózsa augusztus 29-én, szombaton 16 órakor a Kaposvár legénységét fogadja a Vízilabda Arénában.

Forrás: MTI
Fotó: Illyés Csaba

 

468 ad