Fő támogatóink:

Tatabányán folytatjuk

2019 szeptember 26.

Tatabányán folytatjuk

Immár a negyedik forduló mérkőzéseit rendezik az élvonalbeli vízilabda-bajnokságban. Csapatunk, a Szolnoki Dózsa a Tatabánya vendége lesz szombaton délután négykor a bányászvárosban. A vendéglátókról annyit, hogy még nem szereztek pontot, mindhárom ellenfelüktől – Miskolc 4-17, Debrecen 4-10, FTC 9–21 – sima vereséget szenvedtek. Egyértelmű, hogy a hibátlanul álló Szolnoki Dózsával szemben sem ők az esélyesek.

Csapatunk az elmúlt három napot Zágrábban töltötte, ahol a helyi Mladost vendégeként két kapus meccseken gyakorolt a folytatásra. – Egy szavam nem lehet, mert jól dolgoztak a fiúk – mondta honlapunknak, Zsivko Gocics vezetőedző. – Végre együtt voltunk, nem csak gyakoroltunk, taktikáztunk, hanem sokat beszélgettünk. Nagyon elégedett vagyok. Nem lebecsülve a Tatabányát, mi vagyunk a szombati találkozó esélyesei, nemcsak a győzelemben bízok, hanem abban is viszontlátom, amit az elmúlt időszakban gyakoroltunk. Lehet, hogy ez lesz az utolsó laza hétvégénk. Októberben ugyanis a bajnoki meccsek mellett Magyar Kupa negyeddöntő és Bajnokok Ligája összecsapások várnak ránt. Az utóbbi sorozatban október 8-án rajtolunk, amikor az orosz Kazany gárdáját fogadjuk.

Mindezt megelőzve pénteken, vagyis ma este hét órától a csapat és szurkolótábora nyílt napon találkozik egymással a Vízilabda Arénában, amelyre mindenkit szeretettel várnak.

KÉP: Pijetlovic Dusko Fotó: Illyés Csaba
Varga Csaba
újságíró

468 ad