Fő támogatóink:

Tévés meccset játszunk az Eger ellen

2020 július 30.

Tévés meccset játszunk az Eger ellen

A második kört rendezik a Magyar Kupában, amelyben újabb három mérkőzés vár a csapatunkra, a Szolnoki Dózsára, ezúttal Szentesen.

Jó sikerült a szolnoki gárda számára a kaposvári nyitóforduló, hiszen mindhárom ellenfelét, sorrendben a BVSC (9–7), az UVSE (17–9) és a Kaposvárt (22–4) legyőzve végzett a B jelű kvartett élén. Mindez egyben azt jelentette, hogy Zsivko Gocics tanítványai kilenc ponttal kezdik a második fordulót. A Fehér csoportban sorrendben pénteken előbb 10 órakor a Szentes, majd 20.30-kor az Eger – ezt a utóbbi meccset élőben adja az M4 Sport –, a szombaton 10 órakor kezdődő csoportzárón pedig a KSI legénysége lesz a vetélytársuk.

– Nagyon várták már a fiúk a rajtot, hiszen közel négy hónap után játszhattak újra tétmeccset – kezdte Zsivko Gocics, a szolnoki csapata vezetőedzője. – A jól játszó BVSC ellen egy picit akadozott még a játékunk, a zárónegyedben kétgólos hátrányban voltunk, szerencsére a hajrában erőben és játékban is ellenfelünk fölé kerekedtünk, és egy 4–0-s rohammal megfordítottuk az összecsapást, így végül 9–7-re nyertünk. Az UVSE és a Kaposvár ellen pedig egyaránt magabiztosan győztünk, úgyhogy fiataljaink is sokat játszhattak, s láttam rajtuk a fejlődést.

Ma és holnap tehát újabb összecsapások várnak Angyal Dánielékre, köztük az Egerrel szembenit a televízió is élőben közvetíti.

– A heti felkészülésünkben is minden rendben volt, tettük a dolgunkat – folytatta a szakember. – A fiúk nagyon várják az újabb tétmeccseket, különösen, hogy az Eger ellenit a tévé is adja. Sajnos Jansik Dávid jobb válla még továbbra sem tökéletes, úgyhogy őt továbbra is nélkülöznünk kell. Természetesen folytatni akarjuk jó szereplésünket, mindhárom ellenfelünket le akarjuk győzni.

Egy kicsit a jövőről szólva: elkészítették az OB I.-es bajnokság sorsolását, csapatunk augusztus 29-én, hazai pályán a Kaposvár ellen rajtol. A Fradi elleni rangadót pedig december 5-én játsszuk a Komjádi uszodában.

Forrás Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba
468 ad