Fő támogatóink:

Tévés rangadót játszik csapatunk

2021 január 23.

Tévés rangadót játszik csapatunk

Ismét idegenben szerepel csapatunk, a Szolnoki Dózsa, amely vasárnap este nyolc órakor tévés meccset játszik a BVSC-Zugló uszodájában.

A bajnokság őszi szakaszában nem akármilyen mérkőzést vívott egymással a két csapat tavaly október 7-én a Tiszaligetben. Szinte végig fej fej mellett haladt a két gárda, fél perccel a vége előtt, 13–12-es szolnoki vezetésnél ötmétereshez jutott a BVSC, Nagy Márton lövését azonban óriási bravúrral hárította a Dózsa fiatal kapusa, Bányai Márk. Azt azonban el lehet mondani, ez utóbbi és a Fradi elleni idegenbeli mérkőzés hozott igazából szoros végeredményt az éllovas szolnokiak számára. Egyértelmű, hogy vasárnap este sem számíthatnak habkönnyű összecsapásra a Tisza-parti vízipólósok.
– Az elmúlt időszakban rendre kemény, végig kiélezett meccseket vívtunk a BVSC csapatával – mondta honlapunknak Zsivko Gocics, a Szolnoki Dózsa vezetőedzője. – A Magyar Kupában és a mi uszodánkban is megszenvedtünk velük. Most is, az előzőekhez hasonlóan, brusztos összecsapást várok. Teszem hozzá, nemcsak ellenünk, hanem a további dobogós csapatok ellen rendesen is felszívják magukat Pásztor Matyiék. Ahogy szoktunk, felkészültünk a rangadóra, sorainkban mindenki a fedélzeten. Természetesen meg akarjuk őrizni hibátlan mérlegünket a fővárosban.

A 17. forduló menetrendje. Szombat: KSI–OSC, 11.00, Debrecen–Honvéd, Kaposvár–Eger, Szeged–FTC, 16.00, Szentes–UVSE, Vasas–Tatabánya, 18.00, Miskolc–PVSK, 19.00.

Vasárnap: BVSC–Szolnoki Dózsa (tv: M4 Sport+), 20.00..
A bajnokság élcsoportjának állása: 1. Szolnok 51 pont, 2. OSC 43, 3. FTC 42, 4. BVSC 34, 5. Vasas 31, 6. Honvéd 28 pont

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad