Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Tévésmeccsen a Vasas otthonában

Posted on 2023 október 14.

Tévésmeccsen a Vasas otthonában

A Szolnoki Dózsa Praktiker csapata szombaton 16 órától a Vasas otthonában, a Komjádi uszodában szerepel, a mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport+ tv.

Az angyalföldiek a számukra csalódást keltő negyedik helyen zártak az elmúlt évadban, az Eurokupa győzelemmel azonban valamelyest kárpótolták híveiket.  Idén a Magyar Kupában ezüstérmet szereztek, míg a bajnokság hibátlanok. Az Eurokupában magabiztosan harcolták ki a főtáblára jutást, amelynek múlt szombati első fordulójában 11–3-ra verték a Bp. Honvéd legénységét, úgy tűnik tehát, hogy Konarik Ákosék jó formában várják a szombat délutáni meccset.

Ellenben a szolnoki gárda négy győztes mérkőzés után nagyon elrontotta a legutóbbi BVSC elleni bajnokiját, hiszen 13–8-ra kikapott fővárosi vetélytársától.  Egy biztos, Kovács Gergőék ha továbbra is az élmezőnyhöz akarnak tartozni, akkor egy meccsen belül nem engedhetnek maguknak olyan rövidzárlatokat, mint a BVSC elleni harmadik negyedben, amikor hét gólt kaptak, de csak egyet lőttek.

  • Össze kell magunkat foltozni – mondta a mieink edzője, Hangay Zoltán (képünkön). –Stabil védekezés és koncentráció nélkül a továbbiakban sem érhetünk el tisztességes eredményeket. A Vasas tovább erősödött a nyáron, a Magyar Kupában már találkoztunk velük, akkor szoros meccsen vertek bennünket. Be kell bizonyítanunk, hogy azaz igazi arcunk, amit a BVSC elleni meccs első félidejében mutattunk.

További párosítások: FTC–Szeged, 19–10, KSI–BVSC-Zugló, OSC Újbuda–Miskolci VLC, Kaposvári VK–PVSK, Szentes–UVSE, Bp. Honvéd–ZF-Eger.

  Az állás: 1. FTC 18 pont, 2. OSC 15, 3. Vasas 15, 4. BVSC 15, 5. Szolnoki Dózsa Praktiker 12, 6. Bp. Honvéd 11, 7. Kaposvár 6, 8. Szentes 6, 9. Miskolc 3, 10. Eger 3, 11. Szeged 0, 12. KSI 0, 13. Pécs 0, 14. UVSE 0 pont.

Forrás: Szoljon.hu
Fotó: Illyés Csaba

468 ad