Fő támogatóink:
Kiemelt támogatóink:
 

Tv-s meccset játszunk a Fradi otthonában

Posted on 2024 április 06.

Tv-s meccset játszunk a Fradi otthonában

Az 5. fordulóhoz érkezett a középszakasz felsőházának mezőnye csapatunk, a Szolnoki Dózsa Praktiker szombaton 18.45-től a címvédő, listavezető Ferencváros vendége lesz a Komjádi uszodában, ahol ott lesznek M4 Sport Tv kamerái is.

A hajránál tartanak a csapatok a felsőházban, ugyanis már csak három forduló van hátra a középszakaszból.  A mieink az elődöntőbe igyekeznek, amelynek már biztos résztvevője a Ferencváros, amely harminc tétmeccs óta őrzi veretlenlenségét, míg a honi bajnokságban még pontot sem vesztett.  Egy hete 20–5-re verték a tavalyi döntős OSC-t, míg szerdán BL- rangadón 10–8-ra nyertek a Barcelonetta otthonában, ezzel karnyújtásnyira vannak a legjobb négyközé jutáshoz.

A szolnoki gárda egy hete fontos három pontot szerzett Kaposváron, most jöhet a Fradi meccs, amely ellen kis híján pontot szereztek 12–11-re kaptak ki a Tiszaligetben. 

  • A Komjádiban is többet szeretnénk nyújtani, mint a tisztes helytállás – mondta vezetőedzőnk Hangay Zoltán. – Már az összecsapás elején arra kell törekednünk, hogy lassítsuk a Fradi játékát, nehogy nagyon ellépjenek tőlünk, elvegyék az önbizalmunkat. Nincs vesztenivalónk, úgy kell majd kiszállnunk a medencéből, hogy mindent megtettünk egy jó meccs érdekében.   

Az 5. forduló programja:

A-Híd VasasPlaket–Szegedi VE, 16.00, FTC-Telekom Waterpolo–Szolnoki Dózsa Praktiker, (tv: M4 Sport), EPS-Honvéd–Kaposvári VK , Genesys-OSC Újbuda–BVSC-Zugló, 19.00.

A felsőház állása:

  1. FTC 33 pont, 2. Vasas 22, 3. BVSC 21, 4. Szolnok Dózsa Praktiker 18, 5. OSC 16, 6. Bp. Honvéd 14, 7. Kaposvár 6, 8. Szeged 0 pont.

Fotó: Illyés Csaba

468 ad